Opinió

DIES IRAE

Rancúnia en blau i grana

En Dani ho sap tot

DILLUNS 20.

Dani Alves parla amb rancúnia del Barça, força temps després de la seva sortida del club de forma voluntària i amb la carta de llibertat. En l'entrevista al diari ABC hem tornat a sentir l'Alves que té opinió per a qualsevol cosa i que sempre té raó. D'entrada, diu que “marxar gratis del Barça va ser una hòstia amb classe”. Mira, Dani, la classe, el que se'n diu tenir classe, és l'últim concepte que qualsevol relacionaria amb tu. Tens moltes altres qualitats, però aquesta, precisament, no. Perquè parlar malament del club que t'ha projectat com un jugador de referència mundial pot ser moltes coses, però no tenir classe. Al contrari.

Si sempre parles tan clar com dius, Dani, no pots atribuir a males interpretacions de la premsa l'embolic en què et vas ficar parlant malament de Cristiano Ronaldo. Les coses que es diuen, i sobretot si es fa amb la teva seguretat, s'han d'assumir.

Però sobretot és llastimós quan t'atreveixes a opinar de la manera com ho fas sobre Catalunya i el procés independentista. Em refereixo a quan dius: “Hi ha gent que surt a la manifestació de la independència, però no saben ni tan sols què és la independència.” Tu sí, Dani? Tu ens ho explicaràs, oi? Haver estat un gran lateral dret no et faculta per donar lliçons de gaire res més que de fer de lateral dret. Que atrevida és la ignorància. I que dolenta és la rancúnia.

Responsabilitat

DIMARTS 21.

L'acció de responsabilitat contra la directiva de Laporta queda gairebé sense efecte. Benvinguda notícia, encara que arriba tard. En el rerefons d'aquest conflicte, com en molts altres, hi ha la rancúnia personal que van acumular entre ells directius que anaven junts el 2003. Amb el talent de tots junts el Barça va iniciar una transformació decisiva que va afavorir la millor època esportiva de la història. Amb la divisió de la divisió i el conflicte latent, el que hi perd sempre és el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)