Editorial

L'EDITORIAL

L'enèsim cop de mà arbitral al Real Madrid

El Barça no pot fer res més que millorar el seu joc, guanyar tots els seus partits i sumar com més punts millor

El Real Madrid no guanya la lliga de futbol des de la temporada 2011/12. Va ser la lliga dels 100 punts de Mourinho, en l'última temporada de Pep Guardiola a la banqueta del Barça. Va ser aquella temporada en què el tècnic blaugrana va deixar aquella frase que va acabar sent una mena de profecia: “Oblideu-vos-en, aquesta lliga no la guanyarem.” La va dir a final de febrer del 2012, després d'un 1-2 al Calderón i quan estava a deu punts d'un Real Madrid que va acabar guanyant el campionat amb nou punts d'avantatge respecte al Barça. El motiu d'aquella afirmació de Guardiola? L'acumulació de decisions arbitrals que havien anat afavorint el Real Madrid en aquell campionat.

Diumenge, el Barça va guanyar 1-2 al Calderón, era final de febrer i el Real Madrid va rebre un cop de mà arbitral a Vila-real per mantenir el lideratge, i encara que Luis Enrique no va fer cap afirmació semblant a la de Guardiola, l'estat d'ànim de molts culers és que la lliga ja està sentenciada

El Barça està a un punt dels blancs i ha d'anar encara al Bernabéu, però el fet que el Madrid tingui pendent el partit de Vigo fa que el Barça no depengui d'ell mateix per ser campió. El Barça no pot fer res més que millorar el seu joc, guanyar tots els seus partits i sumar com més punts millor. I esperar a veure què fa el Real Madrid. No hi ha res més que estigui a les seves mans que pugui fer. Ni ara, ni la temporada 2011/12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)