Editorial

L'EDITORIAL

Un repte a l'altura d'un gran Barça

El Barça té prou arguments per pensar que pot fer patir, i molt, el PSG. Que remunti o no ja depèn d'altres coses

La UEFA dona un zero per cent de possibilitats al Barça de passar als quarts de final de la Champions. Simplement, perquè mai cap equip ha superat una eliminatòria de la màxima competició continental després d'haver perdut 4-0 en l'anada. L'estadística diu això, però tampoc mai un equip havia guanyat tots els títols possibles en una mateixa temporada, i el Barça ho va fer.I mai cap equip havia fet el triplet dues vegades, i el Barça també ho va fer.

El repte que afronta avui el Barça és descomunal. Per a la portada d'avui ens hem permès manllevar a Miquel Martí i Pol un dels seus millors versos, perquè ens sembla que defineix perfectament l'estat d'ànim de molts culers. Tot està per fer, encara que el partit comenci amb un 0-4 per al PSG, i tot és possible, perquè el que intentarà aixecar aquest resultat és el Barça, que té un bon grapat de grans futbolistes i, sobretot Messi. L'argentí, el millor jugador del món, no ho oblidem, està en un gran moment de forma i amb ell endollat, tot és possible. I Neymar ha recuperat la seva millor versió, i Busquets, i Iniesta... El Barça té prou arguments per pensar que pot fer patir, i molt, el PSG. Que remunti o no ja depèn d'altres coses. El que ha de fer el Barça és jugar com sap, sent fidel a l'estil que li ha donat tants èxits. Ha de ser un equip recognoscible, tant en la victòria com en la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)