Editorial

L'EDITORIAL

‘La roja' a Catalunya, qüestió d'estat

De passada, aconseguiran fer la major mobilització unionista a Catalunya després de tants ridículs

Fa mesos que hi ha moviments perquè la selecció espanyola de futbol jugui un partit oficial a Catalunya. Concretament, a la ciutat de Barcelona. La roja de futbol no juga a Catalunya des de l'amistós contra el Perú del febrer del 2004, a l'estadi Lluís Companys. I per trobar un partit oficial de la selecció espanyola de futbol a Catalunya hem de retrocedir a l'octubre del 1975, concretament al dia de la Hispanitat, quan Espanya va derrotar Dinamarca a Sarrià. Franco encara era viu.

Ahir, el líder del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, va afirmar que en menys d'un any, la roja jugarà a Catalunya. El millor va ser la seva argumentació, ja que va dir que és “una qüestió d'estat” que la selecció espanyola de futbol jugui a Catalunya.

“Qüestió d'estat.” Recorden quins partits són els que repeteixen una i altra vegada que el que han de fer els polítics és vetllar per les coses que interessen de veritat a la gent? Els mateixos que, per exemple, quan van arribar al govern basc (2009) va trigar ben poc (2011) a portar una etapa de la Vuelta a Espanya al País Basc, on no anava des del 1978.

Si volen que la roja ompli Cornellà-el Prat amb 50.000 persones onejant banderes espanyoles, que ho facin. En són ben lliures. De passada, aconseguiran fer la major mobilització unionista a Catalunya després de tants ridículs. Que s'espavilin, però, que potser ja no hi seran a temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)