Opinió

On és Albert Soler? (II)

Els nous projectes esgotats

Benvolgut, tingui la bondat i faci-ho ara que encara s'hi és a temps, ara i no ben entrat el juny com va fer l'any passat, que ja veu després fins on s'ha arribat.

Deixi de portar aigua al mar i, tot i que li pugui resultar un xic dolorós perquè és admetre que vostè, l'ideòleg i el facultatiu del brillant pla es va equivocar de tot punt, desposseeixi Rodrigo De la Fuente del seu càrrec i, sobretot, de qualsevol funció. Acceleri, que la temporada ni ha girat ni ha tombat per les decisions de l'omnipotent mànager general, exemples de nyap de cames ajudeu-me i mans al cap. Des del primer dia, valent com el que no en sap i no es deixa aconsellar, en un cerimonial incessant de disbarats sense precedents.

Esmenat el primer dic, no receli i acomiadi igualment el senyor Bartzokas. Els resultats són eloqüents, però noti principalment que una plantilla que si alguna cosa tenia a l'estiu era talent ofensiu, ha estat el pitjor equip del continent atacant. Amb diferència. En defensa no ha dissimulat mancança –quan ha vist un jugador pressionar la pilota al camp ofensiu? Què ha lluït més que l'inexistent (des del primer quart) defensa de la transició?–, i en atac fa tres mesos que treballa amb entre deu i dotze jugadors i continua sense jugar a res. I, molt normal, perd més ara que quan només eren vuit jugadors sans. En el cas del senyor Bartzokas, no s'atenuï davant del “és molt treballador” i “un lluitador infatigable”, que això encara va de treure rendiment als jugadors que es té i no de filosofar sobre els que es voldria tenir. Pensi en la imatge de club projectada i en la vergonya transmesa, i no estalviï pressa, que els danys podrien ser irreparables. Per a vostè, home d'acció i moral precisa, tot plegat serà cosa de trobar un moment i posar-s'hi.

I quan hagi solucionat el tema de De la Fuente i Bartzokas, faci un altre favor a socis i aficionats i deixi treballar a la gent del club que en sap –sí, a pesar de la fumigació dels últims anys, n'hi ha–. Ara que encara s'hi és a temps, deixi'ls fer i planificar la temporada vinent. I aprofitant l'embranzida que haurà agafat, faci un últim pas i oblidi's del bàsquet.

Senyor Soler, tingui la bondat. Per caritat humana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)