Editorial

L'EDITORIAL

El Barça i el Granollers són història viva

Tots dos han jugat les 27 temporades de l'Asobal i si el Barça arribarà avui als 800 partits, el Granollers li va al darrere amb 790

El Barça jugarà avui el seu partit número 800 en la lliga Asobal d'handbol. Una xifra rodona que certifica, una vegada més, que és el gran dominador de la lliga espanyola d'handbol des que la temporada 1990/91 es va convertir en la lliga Asobal. Evidentment, el Barça és l'equip que ha jugat més partits en aquesta competició i un dels dos clubs que han estat sempre en la màxima categoria de l'handbol espanyol en l'era Asobal. L'altre? Doncs un altre club català, el BM Granollers. Tots dos han jugat les 27 temporades de l'Asobal i si el Barça arribarà avui als 800 partits, el Granollers li va al darrere amb 790.

El Barça i el Granollers són dos històrics de l'handbol molt abans de l'Asobal, però també han sabut sobreviure en aquesta etapa de semi, o falsa, professionalització de les últimes dècades. Al Barça, dintre de l'estructura d'un club de futbol amb vocació poliesportiva li ha resultat “fàcil” –15 títols, camí del 16è en 27 temporades–, però que el Granollers també hi sigui té molt de mèrit. No oblidem que ha sobreviscut a un concurs de creditors perquè, al contrari que altres clubs que van tenir problemes econòmics –Ciudad Real, Teka, San Antonio, Bidasoa...–, tenia un gran planter on recórrer quan van anar mal dades. I ve-te'l aquí, sense les estrelles ni els títols del Barça, però fent gran cada dia la tradició de l'handbol a la ciutat. I l'esport català, ben orgullós de tenir el Barça i el Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)