Editorial

L’EDITORIAL

Debut enrarit del Barça de Valverde

El gran protagonista continua sense badar boca i deixant que les especulacions sobre el seu futur es vagin estenent

El Barça disputarà aquesta propera mitja nit al MetLife Stadium de Nova Jersey el primer partit de la pretemporada contra el Juventus. Serà la primera vegada que els aficionats blaugrana podran veure el nou Barça, tot i que en aquests moments, l’adjectiu nou tan sols vulgui dir que l’equip estrena entrenador. Ernesto Valverde s’asseurà per primer cop a la banqueta blaugrana en un partit que té el seu atractiu pel potencial del rival, però que ha quedat absolutament superat per tot el trasbals que viu el club i el barcelonisme per la possible marxa de Neymar al PSG.

Ernesto Valverde va comparèixer ahir davant els mitjans en la prèvia del partit. El tècnic basc va afirmar que el brasiler és un jugador que volen molt per l’aspecte futbolístic, i es va mostrat convençut que seguirà en el club blaugrana tot i els intensos rumors que el situen en el PSG. Si no hi ha canvis d’última hora, el brasiler jugarà el partit d’avui contra el campió italià, ja que, segons Valverde, no hi cap motiu per no alinear-lo al costat de la resta d’estrelles blaugrana, amb Messi al capdavant, ja que per això ha vingut als Estats Units. Valverde va ser clar i va dir que si finalment passa alguna cosa amb Neymar ja se’n preocuparan, però ara no, ja que no creia que marxés avui mateix.

El gran protagonista de tot l’embolic, però, continua sense badar boca i deixant que les especulacions sobre el seu futur es vagin estenent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)