Editorial

L’EDITORIAL

Mireia busca el seu primer or en un mundial

Tant Belmonte com el seu entrenador confien que caurà alguna medalla a Budapest. La qüestió és si s’aconseguirà el desitjat or

Mireia Belmonte és una de les grans atraccions de les proves de natació en la piscina que arrenquen avui en el mundial de Budapest. La nord-americana Katie Ledecky, l’hongaresa Katinka Hosszú i la sueca Sara Sjöström, en dones, i el xinès Sun Yang, el britànic Adam Peaty, en homes, haurien de ser les grans estrelles.

La badalonina, que a Rio de Janeiro va aconseguir el seu primer or olímpic, vol completar el seu palmarès obtenint a Budapest la seva primera medalla d’or en un campionat del món en piscina olímpica –en té set en piscina de 25 metres–. Abans d’anar cap a Budapest, la mateixa Mireia Belmonte va recordar que li falta un or i un rècord mundial en piscina de 50 metres per tenir-ho tot. Belmonte debuta avui mateix amb les dues primeres proves de les sis que nedarà fins diumenge. Tant Belmonte com el seu entrenador estan satisfets amb la feina feta i confien que caurà alguna medalla. La qüestió és si s’aconseguirà el desitjat or. Al costat de Belmonte hi haurà tres catalans més, Jessica Vall, África Zamorano i Antonio Arroyo. Vall va guanyar el bronze en els 200 m braça en el mundial de fa dos anys i aspira a repetir podi tot i que no és cap obsessió per a ella. Zamorano aspira a arribar a les semifinals i Arroyo, que ja ha competit en aigües obertes a Budapest, intentarà millorar el rècord d’Espanya i baixar dels 15 minuts en els 1.500 m lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)