Opinió

Jeroglífic comunicatiu

Villar era la peça que feia nosa a Florentino per tenir el control absolut

El soci del Barça, en període de vacances, és sempre a la recerca d’indicis àdhuc en la notícia més petita. I el que li ha arribat del Barça és difícil d’entendre, si no contradictori. El que primer li ha sobtat va ser la presentació del nou patrocinador de les samarretes del Barça, la firma Rakuten. A la foto sortien, se suposa, els jugadors més importants del Barça: Neymar, Mesi, Piqué i Arda. No hi ha Luís Suárez i els qui predeien el traspàs d’Arda ja s’ho poden empassar, car és el quart jugador més important de la plantilla! La segona atzagaiada és la de l’estimat Xavi Hernández, a qui no se li va ocórrer altra cosa per argumentar el fitxatge de Verratti que dir que era un element que faltava en aquest Barça perquè donaria prestància a l’equip. La tercera, si és que Neymar se’n va, el traspàs de Tello, que vol dir que ha agafat desprevinguda la directiva en perdre un magnífic recanvi. Finalment, veure com qui van qualificar d’aliat del Barça, Villar, ha estat fulminat per tripijocs en el futbol estatal i internacional. Era la peça, per altra banda, que feia nosa a Florentino, que ara podrà intentar el control absolut d’aquest esport.

Si Neymar se’n va i el Barça fa efectiva la clàusula de 220 milions d’euros, la preocupació és doble: es poden malbaratar aquests diners comprant algun jugador especialment car que potser no calgui o bé, si es queda, es poden diluir en el pagament de sancions, processos judicials pendents –i els que puguin venir– o engreixant el club amb la seva tàctica d’on n’hi havia un ara n’hi haurà tres. O bé amb més ambaixadors o assessors a sou.

“D’un mal tan antic/aquesta veu feble/ no et sabrà guarir”, deia Espriu, i només ens queda, com sempre, centrar-nos en el futbol i tenir la satisfacció, després de gaudir del domini del Barça sobre la Juve, especialment a la primera part, de poder fer, com qualsevol soci, atenent a l’estat de forma demostrat, el nostre equip titular del moment: Ortolà; Vidal, Piqué, Mascherano, Alba; Sergi Roberto, Samper, Iniesta; Messi, Alcàcer i Neymar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)