Editorial

L’EDITORIAL

L’espiral inflacionista dels fitxatges

I clubs sense gaire renom paguen quantitats per fitxatges que no fa tant estaven reservades als ‘grans’ clubs europeus

El Barça ja disposa dels 222 milions d’euros de la clàusula de rescissió perquè Neymar fitxés pel PSG. El club blaugrana treballa en diferents fronts per reforçar l’equip, però les principals apostes, Coutinho del Liverpool i Dembélé del Borussia Dortmund, continuen sense concretar-se perquè els clubs dels jugadors han rebutjat les propostes que el Barça els ha fet arribar. Propostes que volten els 100 milions d’euros. La Premier League va arrencar ahir, i entre els 20 clubs ja s’han gastat més de 1.000 milions d’euros en fitxatges quan encara falten 20 dies per al tancament del mercat.

El futbol viu una espiral inflacionista que s’hauria d’observar amb molta més preocupació del que sembla que ho fan alguns dels seus protagonistes. Ja cal que els encarregats de controlar el fair-play financer facin bé la seva feina perquè si no, com deia ahir un home tan expert en temes de mercat com Monchi, potser s’acabarà matant la gallina dels ous d’or. El manà dels diners de la televisió a la lliga anglesa ha fet que el mercat s’hagi disparat i clubs sense gaire renom paguen quantitats per fitxatges que no fa tant estaven reservades als grans clubs europeus. I, és clar, ara els grans ja estan pagant quantitats indecents. O intentant-ho, com el Barça, que amb les butxaques ben plenes, no acaba de concretar cap fitxatge. Ara bé, paga la pena pagar les quantitats que s’estan plantejant amb Coutinho i Dembélé?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)