Editorial

L’EDITORIAL

El Girona entra avui en la història

El Girona es convertirà aquest vespre en el vuitè club català que juga a la primera divisió del futbol espanyol

El Girona es convertirà aquest vespre en el vuitè club català que juga a la primera divisió del futbol espanyol. Onze setmanes després de la històrica jornada en què el club gironí va consumar l’ascens contra el Saragossa, l’estadi de Montilivi obrirà avui les seves portes per viure el debut de l’equip a la primera divisió. I a més ho farà amb un partit de nivell, contra l’Atlético de Madrid, un dels grans del futbol espanyol que ha estat dos cops finalista de la Champions en les quatre últimes temporades. Una jornada, doncs, que no només entra en la història d’un club com el Girona FC –fundat el 1931–, sinó també en la del futbol català, perquè per primera vegada des de la temporada 2006/07 hi tornarà a haver tres equips catalans a la màxima categoria del futbol espanyol. En aquella ocasió va ser el Nàstic de Tarragona el que va acompanyar els habituals Barça i Espanyol. Ara és el Girona. Serà el vuitè club català a primera des que el 1929 es va començar a jugar la lliga. A més dels ja esmentats Barça, Espanyol i Nàstic, també hi han jugat l’Europa, el Condal, el Sabadell i el Lleida.

El Girona afronta la temporada amb molta il·lusió. La relació amb el Manchester City li ha permès incorporar bons jugadors, i dimarts passat, justament contra el City, va oferir una bona imatge en l’últim assaig de la pretemporada. I avui, finalment, és el gran dia per al Girona i els gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)