Editorial

L’EDITORIAL

Deulofeu i Sergi Roberto demanen pas

El valor afegit que aporten els jugadors de la casa és l’orgull que sent l’afició en veure’ls jugar, més que amb qualsevol fitxatge

No es pot demanar a Gerard Deulofeu i a Sergi Roberto que siguin com Neymar i Iniesta, dos dels millors jugadors del món. Dit això, tampoc se’ls pot deixar eternament a la banqueta perquè d’aquesta manera és impossible que siguin jugadors útils i fins i tot brillants per al primer equip del Barça. En la supercopa contra el Madrid, tot l’equip va fer figa i Valverde va fer bé diumenge de no assenyalar ningú i d’apostar un altre cop per Deulofeu i Sergi Roberto, que poden ser els principals damnificats al terreny de joc amb l’arribada no només de Paulinho sinó d’altres jugadors, com ara Seri, Dembelé o Coutinho. El valor afegit que aporten els jugadors de la casa és l’orgull que sent l’afició en veure’ls jugar a un bon nivell, molt més que amb qualsevol jugador que vingui de fora i més ara que el mercat està descontrolat.

Guardiola va construir la base del seu gran equip al Barça amb l’aparició inesperada a l’onze titular de Busquets i Pedro. Salvant les distàncies, el migcampista de Reus i el davanter de Riudarenes poden provocar un efecte similar a l’equip, no només per la seva manera de jugar, sinó per trencar una dinàmica viciosa en què els jugadors de la casa sembla que compten cada vegada menys al club. El nou Barça ha nascut fràgil per l’adeu de Neymar i pel desconcert en la política esportiva del club, però encara té una base sòlida per créixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)