Editorial

L’EDITORIAL

Un “no” que retrona fort en boca del capità

Andrés Iniesta desmenteix Bartomeu vint-i-quatre hores després que el president anunciés un principi d’acord per renovar-lo

Andrés Iniesta i un “no”, lacònic però taxatiu, s’han convertit en l’últim maldecap d’un estiu horrible per a la directiva del Barça. Ahir, l’endemà mateix que el president Bartomeu, en una entrevista a dos diaris, assegurés que hi havia un principi d’acord per renovar el contracte del capità, Andrés Iniesta ho va desmentir.

No és el primer desmentiment de l’estiu. El Liverpool i el Niça van oferir versions molt diferents a la del Barça amb motiu de les negociacions per Coutinho i Seri. Són divergències pròpies de negociacions que no arriben a port, però el cas d’Iniesta és molt transcendent. És el capità, un jugador que va arribar al club sent una criatura, que s’hi ha fet gran i que personifica com pocs els valors de la discreció, l’equilibri i la responsabilitat. No és, amb tots els respectes per Coutinho i Seri, un tercer aliè al club. Per això el “no” d’ahir ressona encara amb més potència.

Bartomeu feia en les dues entrevistes un intent d’explicar-se, de fer autocrítica, de dissipar algunes ombres que han pesat sobre el club durant l’estiu. Com a mínim pel que fa a la renovació d’Iniesta, la credibilitat del discurs de Bartomeu ha durat ben poc, només vint-i-quatre hores. Pel que fa a la resta de qüestions, cadascú és lliure d’arribar a les seves pròpies conclusions i preguntar-se, per exemple, què hi ha darrere l’absència de la imatge icònica de Messi renovant el contracte amb Bartomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)