Opinió

Sobre la moció de censura

Hi ha gent darrere de la moció que no vol donar la cara, i això no m’agrada

Des de fa un parell de setmanes i molt abans del gran partit d’ahir he estat esbrinant coses al voltant de la possible moció de censura, de la situació dins del club i del famós entorn. Ara, vull donar la meva opinió sobre el tema i, sobretot, explicar per què penso d’aquesta manera.

Amics, a causa de la meva estima al Barça i de les ganes de ser els millors en tot, m’he deixat emportar per les notícies d’alguns mitjans i d’algunes persones i per la creença que tot funciona malament al nostre club. És clar, de notícies que ajudin a fer créixer aquesta sensació, no ens en falten, i és evident que s’han comès errors i que les coses no s’han fet adequadament. Sí, tot això és cert i les coses s’han de fer millor i, en alguns aspectes, s’han de canviar ràpidament, però no tot està tan malament al nostre club. Una cosa és voler que el club es gestioni adequadament i que el Barça sigui el millor en tots els sentits, cosa molt legítima i que suposo que compartim tots els barcelonistes, o això espero, i una altra de molt diferent, encara que legitima també però molt poc desitjable, és posar al davant dels interessos del Barça i del barcelonisme les ganes de fer marxar una junta directiva simplement perquè es vol ocupar el seu lloc. Amb això, no hi puc estar d’acord de cap manera. Ja sabeu que no comparteixo en molts casos com s’han fet algunes de les coses i que he estat i seré molt crític en aquest sentit. De fet, com molts sabeu, la meva intenció és participar activament en la gestió del club i ajudar el Barça, però això no és excusa, i diria que tampoc seria ètic, per atacar el club i utilitzar els mitjans com a plataforma per manipular i tenir minuts d’altaveu. Almenys jo ho veig així, un barcelonista no pot atacar el seu club de cap de les maneres.

Pel que fa a la moció de censura, no hi estic d’acord per diversos motius. El cap visible que la promou no és creïble i hi ha gent al darrere que no vol donar la cara, i això no m’agrada gens. Tampoc soc dels que creu que la situació estigui tan malament perquè hi hagi una moció de censura. Sí que s’han de fer canvis i espero que es facin aviat i desitjo de tot cor que el president prengui decisions en aquest sentit. Però no podem caure en el derrotisme i la idea que qualsevol altra cosa és millor. Ara no és el moment de fer demagògia ni precampanyes en els mitjans afins, més o menys evidents, ara és el moment d’ajudar el Barça a millorar i d’entendre que les coses necessiten el seu temps. I tot això ho hem de fer amb ull crític, és clar que sí, però constructivament i pensant sempre en el millor per al Barça i per a tot el barcelonisme. Després de tot el que he esbrinat i de la direcció que està prenent la situació, em sembla que seria bo fer una pausa, tranquil·litzar-nos, meditar i pensar realment en el Barça.

Arribat el cas, serà en unes eleccions on cadascú haurà de presentar les credencials i les seves habilitats per gestionar el club. Visca el Barça!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)