Editorial

L’EDITORIAL

El repte dels tres partits en una setmana

No es pot obviar que sumar ara nou punts més, o sis, o quatre, o cap, pot marcar l’esdevenir de la lliga per als equips

El partit que van jugar ahir al vespre el Leganés i l’Eibar va obrir la marató de partits que els equips de la lliga espanyola de futbol hauran d’afrontar aquesta setmana. Tres jornades en set dies que posaran a prova els equips en aquest inici de campionat. En aquests tres partits hi ha nou punts en joc per a cadascun dels equips, com en tots els paquets de tres equips, però el fet de que es juguin en tan poc temps els fa més importants. No es pot obviar que, tot i que el campionat acaba de començar, sumar ara nou punts més, o sis, o quatre, o un, o cap, pot marcar l’esdevenir de la lliga per als diferents conjunts. Tant se val on estiguis, si lluitant pel títol o per la permanència.

Per al Barça, la setmana dels tres partits és tot un repte per a un equip amb un inici immaculat –Champions i lliga– i que haurà d’afrontar la tradicionalment dura prova de les rotacions. No oblidem que dimarts passat va rebre el Juventus en la Champions i que quan passin aquests tres partits, l’espera el desplaçament a Lisboa en la Champions. Per a l’Espanyol i el Girona, el repte és sumar. Com més millor. Els periquitos estan en zona de descens i cal començar a sumar de tres en tres per mirar cap amunt i evitar els nervis. Per als gironins, la descoberta de la primera divisió està sent molt positiva i demà visita Montilivi un altre dels grans, el Sevilla, per anar fent boca davant la visita del Barça del proper dia 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)