Editorial

L’EDITORIAL

Intel·ligent, oportú i oportunista

L’acord per deu anys entre el Barça i Navarro treu pressió al jugador i per a la directiva és la foto que de moment no li han volgut regalar ni Messi ni Iniesta

La decisió del Barça de transformar el contracte vitalici de Juan Carlos Navarro –que només podien trencar el jugador i el president del Barça– en un acord per deu anys que el vincularà al club quan es retiri com a jugador és una sortida intel·ligent que va en la direcció de clarificar el tram final de la carrera esportiva d’un jugador que és una autèntica llegenda blaugrana. A Navarro li treu pressió per decidir quan arriba el moment –que s’intueix proper– de tancar l’etapa a la pista, una decisió que els jugadors de la seva categoria haurien de poder prendre amb plena llibertat i respecte envers el club en què han arrelat. Al club li permet assegurar-se que el contracte de Navarro no trastocarà l’equilibri salarial de la plantilla i que, quan es retiri, el Barça mantindrà el dret preferent de continuar disfrutant d’un patrimoni que és del club i de la seva experiència i saviesa.

Tampoc no es pot ignorar que, en uns moments en què la junta directiva no gaudeix de l’índex de popularitat més alt del seu mandat, quan Agustí Benedito pugna per assolir el mínim de firmes per presentar un vot de censura, quan la renovació de Leo Messi no ha pogut ser publicitada i la d’Andrés Ini-esta ni tan sols s’ha tancat, la imatge de l’encaixada d’un mite blaugrana com Juan Carlos Navarro i el president Bartomeu és un regal caigut del cel per a la junta directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)