Editorial

L’EDITORIAL

Un bon punt en un ambient molt caldejat

Si Oblak no hagués aturat l’últim xut de falta de Messi, la festa culer –i catalana– hauria estat completa al Wanda Metropolitano

El Barça va superar amb nota el primer gran test de la temporada en el campionat de lliga. Un empat al camp de l’Atlético de Madrid és un resultat que sempre s’ha de valorar, i ahir l’equip d’Ernesto Valverde ho va aconseguir en unes circumstàncies prou complicades. El Wanda Metropolitano, la nova llar de l’Atlético de Madrid, encara no és l’olla de pressió que era el Vicente Calderón, però ahir s’hi va acostar molt. No era cap secret que les grades de l’estadi estarien plenes de banderes espanyoles i que seria molt hostil contra el Barça i Catalunya. I ho va ser, però això no va intimidar els blaugrana. A més, el gol de Luis Suárez, quan el partit agonitzava i la seva celebració, fent callar el públic –aquell gest, recordem-ho, que segons qui el fa es lloa i segons qui el fa es critica– va ser un bon final de festa. Si Oblak no hagués aturat l’últim xut de falta de Messi, la festa culer –i catalana– hauria estat completa.

Futbolísticament parlant, el Barça se’n va sortir bé d’un camp complicat, contra un equip complicat i amb Mateu Lahoz d’àrbitre. Els blaugrana hi van esgarrapar un punt quan el partit s’acabava i van lluitar fins a l’últim alè per emportar-se els tres punts. I tot plegat sense fer un gran futbol, però sí demostrant un gran caràcter, controlant el joc i xutant molt contra la porteria contrària. Messi va tornar a enviar una pilota al pal i el fet que no es pogués igualar la millor arrencada de la història queda com un fet estadístic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)