Editorial

L’EDITORIAL

La reivindicació que no s’acaba mai

A tots ens agradaria una major implicació del Barça, però vista la situació, no queda més remei que fer confiança a la gent

El Camp Nou viurà avui el primer partit de futbol des de l’1-O. Aquell dia, el Barça va jugar a porta tancada el partit de lliga contra Las Palmas en una jornada en què les forces de seguretat de l’Estat van deixar prop de 900 ferits arreu del país en el seu intent de frenar el referèndum. Disset dies després, la pilota tornarà a rodar al coliseu blaugrana i novament el procés que viu Catalunya hi estarà ben present. L’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez va mobilitzar ahir centenars de milers de persones arreu del país i l’atzar ha volgut que el Barça tingui partit de Champions avui al Camp Nou. El matx contra l’Olympiacòs serà una nova oportunitat de mostrar la determinació dels catalans. El Barça desplegarà una pancarta en què es llegirà “Diàleg, respecte, esport”, sense cap referència als detinguts, ha convidat el vicepresident de l’ANC i el secretari d’Òmnium i podria deixar dues cadires buides per recordar els absents. A tots ens agradaria una major implicació del Barça –la UEFA no dona gaire marge de maniobra pel que fa a les reivindicacions de caire polític–, però vista la situació, no queda més remei que fer confiança a la gent, la gran protagonista de la revolta que es viu a Catalunya, que ahir va omplir els carrers i avui, com ha fet cada cop que ha calgut, tornarà a usar aquest gran escenari mundial que és el Camp Nou per reivindicar la llibertat de Cuixart i Sánchez. I el que faci falta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)