Editorial

L’EDITORIAL

Ter Stegen i Messi, cap i cua del Barça

El porter alemany està fent una temporada espectacular i està donant molts punts al Barça, com ahir a San Mamés

El Barça va sumar ahir a San Mamés tres punts molt importants que el mantindran en un còmode lideratge de la lliga una setmana més. L’equip d’Ernesto Valverde no va fer un bon partit, especialment en la segona part, però va ser capaç de sortir victoriós d’un dels camps més complicats de la lliga. L’Athletic no s’arronsa mai i ahir va pressionar molt el Barça, que va tenir Messi, com sempre, com a home decisiu, però també un immens Ter Stegen sota els pals de la porteria blaugrana. El porter alemany està fent una temporada espectacular i està donant molts punts al Barça. Ahir va ser clau amb un parell de grans aturades quan tot estava encara en l’aire i va donar l’oportunitat als seus companys de resoldre al davant.

I al davant va tornar a aparèixer, també com sempre, Leo Messi. L’argentí va obrir el marcador, va enviar una rematada al pal –una més aquesta temporada– i es va carregar l’equip a les espatlles. El Barça va patir massa en la segona part, jugant molt aculat i sense crear el perill que havia fet en la primera part. Al final els tres punts van volar cap a Catalunya, però la imatge no va ser bona, tot i que la victòria és molt important.

I Valverde va poder sortir victoriós de San Mamés com a entrenador visitant. Fins ara hi havia perdut sempre. Al nou San Mamés va trobar la fortuna que li havia faltat sempre al vell San Mamés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)