Editorial

L’EDITORIAL

Un partit per obtenir una classificació

El Barça arriba a la cita europea en un gran moment de resultats. El joc de l’equip ja és una altra història

Una victòria del Barça aquesta nit al camp de l’Olympiacòs combinada amb un empat o una derrota de l’Sporting de Lisboa contra la Juventus classificaria els blaugrana per als vuitens de final de la lliga de campions quan encara faltarien dues jornades perquè s’acabés la lligueta. Si el Barça guanyés però també ho fes l’equip portuguès, la classificació dels blaugrana no seria matemàtica, però sí que seria gairebé virtual. Si el Barça no s’emportés els tres punts del Pireu, l’equip d’Ernesto Valverde hauria de continuar lluitant per la classificació i pel primer lloc del grup i els avantatges que atorga a l’hora d’afrontar els vuitens de final.

El Barça arriba a la cita europea en un gran moment de resultats. Nou victòries i un empat en la lliga i tres victòries en tres partits en la Champions així ho demostren. El joc de l’equip ja és una altra història. Dissabte passat, a San Mamés, el Barça va guanyar, però no va jugar bé i tampoc no va controlar el partit en diverses fases del matx. L’Olympiacòs, molt dòcil en el partit al Camp Nou, segur que plantejarà moltes més dificultats jugant de local.

Per a Ernesto Valverde, el partit d’avui tornarà a ser especial després del que va viure dissabte a San Mamés. Valverde és tot un ídol per als aficionats de l’Olympiacòs, que ahir el van rebre amb moltes mostres d’afecte. Valverde va dir que n’està orgullós, però que, com a San Mamés, només pensa a guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)