Editorial

L’EDITORIAL

La gran estrena a primera del Girona

I tot plegat, amb una bona colla de futbolistes en l’equip inicial que ja jugaven l’any passat a segona A

El Girona està superant amb nota l’estrena en la màxima categoria del futbol espanyol. La victòria contra el Real Madrid diumenge passat a l’estadi de Montilivi va ser la cirereta a un inici de lliga que qualsevol dels aficionats gironins hauria signat amb els ulls tancats. Ara mateix, després de les deu primeres jornades del campionat, l’equip que dirigeix Pablo Machín és tretzè, amb dotze punts, i en té sis més que Las Palmas, l’equip que ara mateix marca la zona de descens. I tot plegat, amb una bona colla de futbolistes en l’equip inicial que ja jugaven l’any passat a segona A.

A Girona, ara mateix, la comunió entre l’equip i els aficionats és total. L’entrenament de portes obertes que es va fer ahir n’és un bon exemple. La gent respon i omple Montilivi, tot i que també s’ha de tenir en compte que en aquest inici de lliga han passat per Girona equips grans com el Barça, el Real Madrid, l’Atlético de Madrid, el Sevilla i el Vila-real, tots cinc equips que juguen en les competicions europees.

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, deia l’altre dia que tenir dotze punts de trenta possibles, amb el calendari que hi havia, no ho hauria pronosticat ni el més optimista. Ara cal seguir treballant i mantenir el cap fred per afrontar els equips de la seva lliga, contra els quals el Girona es jugarà acabar la temporada complint el seu objectiu, que no és cap altre que la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)