Editorial

L’EDITORIAL

Fidels al país, al poble i a l’esport

I el món que L’Esportiu havia de mostrar als lectors ahir no era el de si el Barça fa això o al Real Madrid li passa allò

Aquest és un diari esportiu. Els que el fem som periodistes esportius, però abans que res som persones. I com a persones, com a ciutadans, que no súbdits, tenim tot el dret a manifestar els nostres sentiments, les nostres reivindicacions, la nostra ràbia mentre fem la nostra feina d’informar del que passa en el món de l’esport. Com fem cada dia des del 2 de gener del 2002.

També ho vam fer dijous, escrivint de futbol, de bàsquet, d’handbol, d’hoquei sobre patins, d’atletisme, de tennis, de futbol sala... per a l’edició del divendres, mentre els nostres cors i les nostres ments estaven en un altre lloc. Som persones, no marcians, i que empresonin membres del legítim govern de Catalunya i que el nostre president hagi hagut de marxar per mantenir la presidència de la Generalitat i la dignitat del país també s’ha de veure reflectit en un diari esportiu com és aquest. La portada d’un diari és l’aparador amb què mostra la seva visió del món. I el món que L’Esportiu havia de mostrar als lectors ahir no era el de si el Barça fa això o al Madrid li passa allò. D’això ja en parlàvem a l’interior; però vam considerar, com hem fet en altres ocasions, que el missatge que havíem de donar era el del nostre compromís amb el país, amb els seus legítims governants i amb la gent. I per això un vers de Salvador Espriu va obrir un diari d’esports: “Ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)