Editorial

L’EDITORIAL

Un inici de temporada esperançador

Unes xifres que s’han de destaca,r però que no asseguren res i que haurien d’anar acompanyades d’un millor joc

El Barça de Valverde no està enamorant amb el seu joc en aquest inici de temporada, però està fent uns resultats que l’han convertit en una de les atraccions de totes les lligues europees en aquest primer tram de la temporada. Amb deu victòries i un empat en les onze primeres jornades, el Barça presenta uns números que només iguala el Manchester City de Pep Guardiola en les principals lligues europees. El Barça de Valverde, a més, ha igualat els millors inicis de lliga del club que ja havien protagonitzat els equips de Tito Vilanova (2012/13) i Tata Martino (2013/14).

Unes xifres que s’han de destacar, però que no asseguren res –només cal recordar la temporada del Tata– i que haurien d’anar acompanyades d’un millor joc. Dissabte el Barça va fer una bona primera part, en què va generar prou joc i ocasions per enllestir el partit. Van ser els millors minuts de la temporada i va poder superar un rival dur com ho és el Sevilla. Un joc que cal esperar que es mantingui i millori en tornar de l’aturada de les seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)