Editorial

L’EDITORIAL

Navarro rep un merescut reconeixement

Ahir va viure una gran nit. No hi havia cap títol en joc, però sí que hi va haver molta emoció. I un gran partit de bàsquet

Juan Carlos Navarro va rebre ahir un merescut homenatge al Palau Blaugrana just el dia que feia vint anys del seu debut amb el primer equip del FC Barcelona. Aquell 23 de novembre del 1997, un jove de 17 anys va rebre l’alternativa a l’equip que llavors dirigia Joan Montes, en un partit de la lliga ACB contra el Covirán de Granada que el Barça va guanyar 99-75. Navarro va jugar 11 minuts, en què va anotar 10 punts, i allà va començar una història que encara dura.

Els capricis del calendari van voler que l’efemèride coincidís amb un matx de l’Eurolliga, i així la festa va ser rodona. Perquè a més de tots els títols que Navarro ha guanyat amb el Barça –dues Eurolligues, vuit lligues, sis copes...–, el jugador de Sant Feliu de Llobregat és tot un símbol de la secció. No haurà complert tota la seva carrera a can Barça perquè va voler anar a l’NBA –operació no reeixida–, però el bàsquet al Palau sense Navarro no s’entén. Ara el seu paper –37 anys– a l’equip és secundari, però la seva aportació va ser vital en tots els títols que ha guanyat amb la samarreta blaugrana. Navarro és l’únic jugador que ha guanyat els dos títols de l’Eurolliga que hi ha en el palmarès del Barça. Navarro, que aquest any va signar un contracte per deu anys amb el club, és llegenda del bàsquet blaugrana. Ahir va viure una gran nit. No hi havia cap títol en joc, però sí que hi va haver molta emoció. I un gran partit de bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)