Editorial

L’EDITORIAL

Arrenca una nova rivalitat catalana

Malament rai si un club centenari com l’Espanyol, setè en la classificació històrica de la lliga, s’ha de preocupar d’un nouvingut

Aquest vespre comença al RCDE Stadium la història d’una nova rivalitat entre equips catalans en la primera divisió de futbol, la del RCD Espanyol i el Girona FC. Una rivalitat que cal esperar que tingui continuïtat en els propers anys, la qual cosa significarà que els gironins aconseguixen la permanència i que l’Espanyol encadena la 25a temporada en la màxima categoria des que va tornar per última vegada a la primera divisió.

El Girona arriba avui al nou derbi català al davant de l’Espanyol en la classificació, amb un punt més. Aquesta circumstància ha fet que durant aquesta setmana diversos components de la família espanyolista hagin estat preguntats sobre si això significa alguna cosa. L’últim, l’entrenador blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, que va afirmar ahir mateix que l’Espanyol s’havia de rebel·lar davant el fet que el Girona hagi vingut a ocupar una mica el seu espai. Malament rai si un club centenari com l’Espanyol, que és el setè en la classificació històrica de la lliga –en què ha jugat en 83 de les 87 temporades disputades–, s’ha de preocupar d’un nouvingut. Si l’Espanyol estigués ara mateix en la lliga al lloc que li correspon per potencial econòmic i esportiu, no s’hauria de preocupar pel que fa o deixa de fer el Girona ni de si té més o menys espai en els mitjans. A més, es tracta d’un club amb el qual no hauria de tenir cap mena de competència pel que fa a massa social i patrocinadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)