Editorial

L’EDITORIAL

La FIFA, o qui no té feina el gat pentina

Com es menja que la FIFA, que es va desentendre de Villar quan va ser detingut, ara l’intenti perpetuar en la RFEF?

Gianni Infantino havia de donar un nou aire de modernitat, transparència i netedat a la FIFA, però l’amenaça de deixar fora del pròxim mundial la selecció espanyola no va en aquest sentit. I no perquè les raons que al·lega –ingerència del govern espanyol en afers de la Federació Espanyola de Futbol– no tinguin fonament, que en tenen, i molt, sinó perquè justament per una vegada la iniciativa del CSD s’encamina a apartar de la presidència de la federació espanyola Ángel Villar, un –posem-hi el presumpte a davant– corrupte de cap a peus que en ser detingut va haver de deixar els càrrecs que tenia a la FIFA i a la UEFA. Sent així, com s’empassa que la FIFA, en lloc de maldar per emparar un procés de destitució a la RFEF, l’intenti protegir?

Altra cosa és que l’executiu espanyol, que fa temps que voldria treure’s del damunt Villar perquè va massa a la seva, tingui les entranyes tan putrefactes com el dirigent esportiu basc.

Ni la FIFA és el COI ni fer repetir per decret unes eleccions que feien tuf de podrit és una corrupció a nivell del dopatge d’estat rus. Per tant, res fa pensar que la selecció espanyola es pugui quedar fora del pròxim mundial. En tot cas, l’altivesa de Rajoy –“Espanya no només jugarà el mundial sinó que el guanyarà”– i Méndez de Vigo sí que mereixeria un avergonyiment públic com no cursar-los invitació per a la cita de l’estiu vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)