Editorial

L’EDITORIAL

Un bon empat, una derrota injusta

Dijous el Barça hauria de segellar l’accés als quarts, sense oblidar, però, que el Celta ja va empatar al Camp Nou en la lliga

Sense Messi, sense Iniesta i sense Luis Suárez el Barça va oferir ahir a la tarda una bona imatge al camp del Celta en l’anada dels vuitens de final de la copa i va encarrilar l’accés a la següent eliminatòria. El retorn de l’equip d’Ernesto Valverde a la competició després de l’aturada nadalenca va oferir moltes coses interessants i la majoria es van resoldre de manera satisfactòria, entre les quals el resultat. Valverde va fer jugar un onze amb moltes novetats, amb alguns homes en posicions que no els són habituals, però l’equip va oferir el nivell que es pot esperar en un partit de copa contra un rival perillós com és el Celta, i més encara tenint el partit de tornada al Camp Nou. Dembélé va tornar a jugar, va començar a agafar minuts i el jove Arnaiz va fer el seu tercer gol en la copa i va demostrar que es pot comptar amb ell quan és necessari. Dijous, el Barça hauria de segellar l’accés als quarts de final de la copa, sense oblidar, però, que el Celta ja va empatar al Camp Nou en la lliga.

Per a l’Espanyol, la jornada d’ahir va ser injusta i ingrata. L’equip de Quique Sánchez ho va fer tot per guanyar el Llevant, però una acció polèmica, que va acabar amb el penal que va suposar l’empat, i una errada defensiva van acabar comportant la derrota. Ara els espanyolistes hauran de guanyar al camp del Llevant si volen seguir endavant en una competició que fa molta il·lusió al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)