Opinió

Carreró sense sortida

Res a fer-hi. Es miri com es miri, l’etapa de Quique a l’Espanyol s’ha acabat

Després de culminar la remuntada en la copa i saber que el proper rival serà el Barça, la figura de Quique Sánchez Flores acapara tota l’atenció, ja que està a punt de deixar el club, de seguida, ara. Una important oferta de l’Stoke City pot precipitar el que ja s’intuïa que passaria al final de temporada, però no ara.

Si marxa Quique, l’estabilitat, una de les aportacions principals del tècnic a l’Espanyol, quedaria feta miques i la correlació de forces a l’entorn del primer equip es mouria per agafar posicions prioritàries per a quan es produís el relleu. Res de bo portaria ara un canvi no desitjat a la banqueta.

D’entrada, perquè l’actual plantilla està dibuixada a la mida de Quique, i qui vingués s’hi hauria d’adaptar. I de sortida pel missatge que envies al club i a l’afició... l’Stoke City, en zona de descens a la Premier League i fora de la FA Cup, eliminat per un segona, té un millor present i futur que l’Espanyol.

Ja fa mesos que la relació de Quique Sánchez Flores i l’entorn de l’Espanyol s’ha deteriorat força i que la data de caducitat estava escrita al final de curs. Quan li van preguntar si està il·lusionat a l’Espanyol, la resposta va ser que està “agraït” i després de preguntar-li si està compromès amb el club, va dir que està “compromès amb la seva professió”. Lleig. Si té una proposta en ferm i l’estudia, que ho digui clarament i que no se n’amagui. Això seria anar de cara.

Ara bé, arribats a aquest punt, i pensant només en l’Espanyol, el millor que podria passar és que el anglesos es fessin enrere i que l’Espanyol fes fora Quique per falta d’implicació. Agafar ja d’una vegada les regnes de la situació. Qualsevol altre escenari, que marxi Quique o que es quedi, tindrà conseqüències negatives.

Imagineu que no es tanca l’acord amb l’Stoke i que Quique segueix a contracor... La situació seria insuportable i el rendiment de l’equip se’n ressentiria. Res a fer-hi. Es miri com es miri, l’etapa de Quique a l’Espanyol s’ha acabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)