Editorial

L’EDITORIAL

El Girona continua sorprenent

Els gironins han pres quatre punts a l’Atlético de Madrid en els dos partits en què s’han enfrontat en el campionat de lliga

El Girona va tocar el cel la setmana passada en l’última jornada de la primera volta de la lliga. El 6-0 que va clavar a Las Palmas va fer vibrar els aficionats gironins a l’estadi de Montilivi, que no s’acabaven de creure el que estava fent el seu equip. Ahir l’equip de Pablo Machín es va presentar sense complexos al nou Wanda Metropolitano i va empatar contra l’Atlético de Madrid. En l’estrena de la lliga el Girona ja va empatar amb els colchoneros, en un duel en què va manar 2-0 i va veure com l’Atlético li empatava el matx. Ahir, d’alguna manera, els gironins es van prendre la revenja d’aquell empat i van allunyar una mica més l’equip de Diego Simeone de la lluita pel títol de lliga. Els gironins han pres quatre punts a l’Atlético en els dos partits en què s’han enfrontat.

L’1-1 del Wanda hauria d’esperonar una mica més el Barça, si és que ho necessita, aquest vespre al camp del Betis. Si els blaugrana guanyen deixaran l’Atlético a onze punts de distància i s’acostarà una mica més a un títol de lliga que és, segons va afirmar ahir Ernesto Valverde, el gran objectiu de la temporada.

Per a l’Espanyol, la derrota d’ahir contra el Sevilla al RCDE Stadium va ser un cop molt dur. Després dels bons resultats en la lliga i d’haver trencat, en la copa, la imbatibilitat del Barça, els aficionats de l’Espanyol esperaven molt més del seu equip, que no va tenir res a fer contra els andalusos. Dijous, la tornada del derbi català de copa al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)