Editorial

L’EDITORIAL

El Barça no deixa passar l’oportunitat

Per tant, dit i fet. 0-5 al Benito Villamarín, tres punts més al sac i el Barça que fa un pas més cap al títol de lliga

El Barça no va deixar passar l’oportunitat que dissabte li van donar el segon –l’Atlético de Madrid– i el tercer classificat –València– de la lliga quan van ser incapaços de guanyar els seus partits contra el Girona i Las Palmas, respectivament. Els blaugrana tenien una gran ocasió per eixamplar encara més el seu avantatge al capdavant de la lliga i deixar a onze i catorze punts de diferència els seus perseguidors. I el Barça de Valverde, aquest equip sòlid i contundent, menys brillant que alguns dels seus antecessors, no és un conjunt que desaprofiti els regals.

Per tant, dit i fet. 0-5 al Benito Villamarín, tres punts més al sac i un pas més cap al títol de lliga. I tot en un partit en què en el descans el resultat era d’empat a zero i semblava que al Barça li costava molt superar la forta pressió del Betis, que no va renunciar mai a anar a buscar la victòria. Quan Rakitic va obrir la llauna, però, el Barça ja va ser imparable, i Messi va tornar a fer el que va voler i com va voler.

El d’ahir era tot just el primer partit de la segona volta, queden encara divuit partits i seria agosarat dir que el Barça ha sentenciat la lliga, però no es pot negar que ho té tot a favor per acabar guanyant-la. Si més no, l’avantatge que ha aconseguit hauria de ser molt útil quan torni la Champions i sigui obligat dosificar els esforços d’alguns jugadors.

I dijous, un apassionant derbi català en la tornada dels quarts de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)