Editorial

L’EDITORIAL

Un gran premi per a la feina de Laura Ester

És la quarta catalana que rep el guardó de millor jugadora europea després d’Anni Espar, Jennifer Pareja i Maica García

La portera del CN Astralpool Sabadell i de la selecció espanyola, Laura Ester, va ser designada ahir millor jugadora europea de waterpolo de l’any 2017 per la Federació Europea de Natació (LEN). La portera barcelonina de l’equip vallesà, que justament ahir feia 28 anys, va rebre el 51% dels vots i es va convertir en la primera portera que aconsegueix aquest guardó que la LEN va instaurar l’any 2008. Els mèrits de Laura Ester són la medalla de plata que va aconseguir en el mundial amb la selecció espanyola –millor equip europeu, només superat pels Estats Units– i la tercera posició en l’Eurolliga amb el Sabadell. En el mundial, a més, va ser designada millor portera.

Laura Ester es converteix en la quarta jugadora catalana que rep aquest guardó, que arriba a la desena edició. Abans que ella l’havien aconseguit Anni Espar (2012), Jennifer Pareja (2013) i Maica García (2014), totes jugadores del CN Sabadell en el moment de rebre el trofeu. Que quatre catalanes hagin rebut el premi de millor jugadora europea en els últims deu anys és una bona mostra del potencial del waterpolo català femení, de la bona feina que es fa als clubs formant jugadores i dels èxits que acaben obtenint amb la selecció espanyola –l’única amb què poden competir– i amb els seus clubs. Les acompanyen en el palmarès del trofeu dues jugadores holandeses, una russa, una grega i dues italianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)