Editorial

L’EDITORIAL

Un derbi que val una semifinal

L’Espanyol està disposat a trencar algunes d’aquestes estadístiques en el partit d’aquesta nit al Camp Nou

El Barça ha guanyat les tres últimes edicions de la copa de futbol (2014/15, 2015/16 i 2016/17). De fet, no perd una eliminatòria des de les semifinals de la temporada 2012/13, quan el va eliminar l’Atlético de Madrid, ja que la temporada 2013/14 va arribar fins a la final, que va perdre contra el Real Madrid. El Barça és, amb 29 títols, el club que ha guanyat més vegades la copa espanyola, que s’ha disputat en 112 ocasions, sota diferents noms, des del 1903. Els blaugrana són, sense cap mena de dubte, els indiscutibles reis de copes del futbol espanyol.

L’Espanyol està disposat a trencar algunes d’aquestes estadístiques aquesta nit al Camp Nou. A Cornellà-el Prat va fer un escac al Barça i ara li vol fer el mat. En el moment que comenci el partit, els blanc-i-blaus estaran classificats per a les semifinals gràcies a l’1-0 de l’anada. Al Barça li toca remuntar, una situació en què, en la copa, s’ha trobat en comptades ocasions en aquests últims anys. Quique Sánchez Flores deia ahir que per què no poden eliminar el Barça guanyant fins i tot al Camp Nou. Fa una setmana van trencar la ratxa de 29 partits invictes dels blaugrana i ara volen acabar la feina, arribar a les semifinals de la copa i somiar amb un títol que van guanyar per última vegada el 2006. El Barça sortirà a totes. Ernesto Valverde ha deixat clar que vol guanyar la copa i, bon coneixedor dels derbis, sap com els valora la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)