Editorial

L’EDITORIAL

L’Atlético de Madrid, sempre a l’aguait

Faran bé els jugadors de Valverde de no creure’s que aquesta lliga està guanyada, encara que en l’entorn molts la donin per descomptada

Tan cert és que el Barça està fent una lliga excepcional com que no la té, ni de bon tros, guanyada. S’ha parlat molt de la diferència abismal respecte al Real Madrid i poc de la feina de formigueta de l’Atlético de Madrid, un equip que no només aquesta temporada, sinó des de l’arribada de Simeone és dels més fiables d’Europa. L’equip de l’argentí, a més, s’ha estalviat les semifinals de la copa i arriba sencer a aquest tram de la temporada, ja que disposa d’incorporacions de talent en el mercat d’hivern, els internacionals Vitolo i, sobretot, Diego Costa. Faran bé, doncs, els jugadors d’Ernesto Valverde de no creure’s que aquesta lliga està guanyada, encara que en l’entorn molts la donin per descomptada. Qualsevol ensopegada pot posar l’Atlético a tocar del Barça abans del duel que jugaran els dos equips al Camp Nou el 4 de març. Fins ara l’equip blaugrana no ha donat símptomes de deixar-se anar en la lliga. En el derbi a Cornellà, per exemple, van lluitar fins a l’últim instant per rescatar un punt en circumstàncies molt complicades. L’arribada de Coutinho i Yerry Mina, així com la recuperació de Dembélé, també juguen a favor de Valverde, sobretot ara que torna la lliga de campions amb una duríssima eliminatòria contra el Chelsea d’Antonio Conte. La lliga, malgrat alguns pronòstics, encara serà llarga. El Getafe, avui mateix, segur que serà un rival de màxima exigència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)