Editorial

L’EDITORIAL

Un molt bon retorn de la Champions

Dues de les eliminatòries estan decidides després de les contundents victòries del Manchester City i del Liverpool

La primera tanda de partits dels vuitens de final de la lliga de campions va oferir quatre grans duels en la màxima competició europea de clubs. Dues de les eliminatòries estan decidides després de les contundents victòries del Manchester City de Pep Guardiola al camp del Basilea (0-4) i del Liverpool contra el Porto a Do Dragão (0-5). Les altres dues prometen emocions fortes, tant a París com a Londres. El PSG va sortir escaldat del Santiago Bernabéu en el partit contra el Real Madrid (3-1), però el conjunt blanc faria bé de no refiar-se de l’equip francès, que té un gran potencial atacant tot i que de la primera gran prova europea de la temporada no se’n va saber sortir. L’equip de Neymar va decebre i haurà d’oferir la seva millor versió contra els blancs per mantenir viu el somni d’aixecar la copa d’Europa. L’enfrontament entre el Tottenham i la Juventus també promet molt. Els anglesos van mostrar el seu potencial en ser capaços de neutralitzar el 2-0 que els italians havien aconseguit en només nou minuts. L’equip de Mauricio Pochettino té en Harry Kane una assegurança de gols, però dimarts a Torí va demostrar que l’equip és molt més que la seva indiscutible estrella.

I la setmana vinent, quatre partits més, amb el Chelsea-Barça com a eliminatòria estel·lar, però també amb el Bayer, el Besiktas, el Sevilla, el Manchester United, el Xakhtar Donetsk i la Roma en acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)