Editorial

L’EDITORIAL

Mal joc, tres punts més i, ara, el Chelsea

Des del punt de vista de la lluita pel títol de lliga, el Barça va fer una operació rodona ahir a Eibar. Una altra cosa és el joc

El Barça ja pensa en el Chelsea. I ho fa amb tres punts més en la classificació que faran que, depenent del que faci avui l’Atlético de Madrid al Wanda contra l’Athletic Club, el seu avantatge en la classificació sigui de set o més punts. Des del punt de vista de la lluita pel títol de lliga, el Barça va fer una operació rodona ahir al camp de l’Eibar. Després de dos empats consecutius, calia que l’equip d’Ernesto Valverde tornés a sumar de tres en tres.

Una altra cosa és el joc que va oferir l’equip blaugrana. L’Eibar va posar contra les cordes el Barça durant molta estona, va fer mèrits per obtenir un resultat millor tot i que la qualitat individual dels blaugrana es va acabar imposant. El que va passar ahir a Ipurua ha de servir de lliçó al Barça per a Stamford Bridge. Dimarts a Londres no es pot repetir el que va passar a París i a Torí en les eliminatòries de la Champions de la temporada passada. La de París es va poder arreglar amb el memorable 6-1 contra el PSG, però la de Torí no.

La Champions és una altra història. Tothom al Barça, Ernesto Valverde el primer, ho té clar. Ahir el tècnic basc no es va guardar res per guanyar l’Eibar. Onze de gala amb Paulinho. Tenia clar que eren tres punts vitals. Dimarts, la majoria dels titulars d’ahir repetiran al camp del Chelsea. Ha arribat l’hora de la veritat i els aficionats culers esperen que el seu equip els ofereixi la seva millor versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)