Editorial

L’EDITORIAL

Una jornada històrica per al Girona

Ni el més optimista dels aficionats del Girona es podia imaginar que el seu equip arribaria al Camp Nou en la situació en què es troba

Quan es va fer el sorteig del calendari de la primera divisió i la sort va determinar que el debut del Girona al Camp Nou seria a finals del mes de febrer, en la 25a jornada de lliga, ni el més optimista dels aficionats del Girona es podia imaginar que el seu equip es plantaria al camp del Barça en la vuitena posició de la classificació de la lliga, més a prop de les places que donen dret a jugar les competicions europees que no pas del descens.

El Girona, a més, arribarà demà al Camp Nou en el millor moment de la temporada, amb quatre victòries consecutives com a local i amb la derrota al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla com a únic resultat negatiu en el darrer tram del campionat, en què ha estat capaç de puntuar al camp de l’Atlético de Madrid. El derbi entre els dos millors equips del futbol català en l’actualitat –la classificació de la primera divisió així ho determina– arriba, doncs, en un moment immillorable per al Girona. L’equip de Pablo Machín, que podria aprofitar el partit per fer rotacions, aspira a ser el sisè equip que puntua al Camp Nou en el seu debut en la màxima categoria del futbol espanyol. Des que ho va fer el Vila-real en la temporada 1998/99, cap equip ho ha aconseguit. El Girona, que arribarà a Barcelona amb una bona colla d’aficionats i un “orgull gironí” en el lloc més visible de la samarreta, viurà una jornada històrica demà al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)