Editorial

L’EDITORIAL

La FA, una més de l’Europa de la vergonya

Finalment, seran 22.000 euros els que Pep Guardiola haurà de pagar religiosament a la federació anglesa. De moment, perquè no està escrit enlloc que aquesta colla d’ignorants (malament) i de manipuladors (pitjor) no insisteixi, bé amb més sancions, bé pressionant el City perquè sigui el club que paga el tècnic qui li faci veure que no convé que persisteixi amb el maleït distintiu groc.

Ni la sortida de la UE –si és que es consuma– ni el fet de ser del país que va pactar un referèndum amb Escòcia han estat pretextos suficients perquè la FA s’hagi volgut desmarcar del relat vergonyós sobre Catalunya que ha imposat el govern de Rajoy en el context de la Unió Europa. Martin Glenn, director de la FA justifica la multa perquè el llaç és “el símbol de la independència de Catalunya”. Atès que és impossible que no conegui el simbolisme d’una estelada, al dirigent anglès se l’ha d’ubicar entre els malintencionats més que entre els desinformats.

La FA ha acabat sent una baula més de la vergonya d’Europa. Ja ha fet el ridícul com el va fer la UEFA amb la sanció al Barça per les estelades, que continuen sembrant la grada del Camp Nou. Rectificar sempre és honorable, però no els caldria si haguessin mostrat compromís amb els drets fonamentals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)