Editorial

L’EDITORIAL

Pèls de punta, no només per una pistola

El govern de Grècia ha pres l’única determinació possible un cop vista l’escalada de violència que s’ha viscut als estadis europeus en aquest inici del 2018. Lligues suspeses, partits a porta tancada... mesures excepcionals que haurien de servir d’avís per a navegants. I aquí, els navegants són tots: clubs, propietaris, aficions..., fins i tot els propietaris d’uns drets d’imatge que amb partits suspesos i competicions aturades perdran valor.

El propietari del PAOK ha de ser inhabilitat a perpetuïtat. El camp del PSG ha de ser clausurat després de l’exhibició pirotècnica de la tornada contra el Madrid. Els irresponsables seguidors de l’Hamburg que van sembrar de creus fúnebres el camp d’entrenament del seu equip no han de poder entrar en molts anys al Volksparkstadion. Els propietaris del West Ham i el Lilla tenen una feinada per identificar els seguidors propis que van envair amb violència el terreny de joc pels mals resultats. La UEFA ha de sancionar els protagonistes de la baralla als afores de San Mamés abans d’un Athletic-Spartak de Moscou, amb un policia basc mort.

La llista de disbarats és enorme i es concentra en poques setmanes. De les autoritats –esportives i polítiques– depèn que no s’ampliï amb fets més violents, fins i tot luctuosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)