Editorial

L’EDITORIAL

Amb el Barça i sense el Chelsea ni el United

El Barça serà en el sorteig dels quarts de final de la Champions de demà. Messi continua sent letal, Dembélé es va estrenar com a golejador, Iniesta va jugar 55 minuts sense por i André Gomes es va reconciliar amb el Camp Nou. Tot rodó, tot i la falta de control en la segona meitat. La classificació del Barça respon al que es va proposar al camp des de les dues bandes: un equip que té Messi contra una plantilla plena de davanters desaprofitats.

El Chelsea i el Manchester United no seran en el sorteig. Antonio Conte i José Mourinho tenen dues de les millors plantilles de la Champions, hipertrofiades de capacitat futbolística a còpia d’injectar-hi diners, tot i que la gasiveria dels dos entrenadors impedeix que aflori el talent de què disposen. De Mourinho ja no sorprèn res, i la rebregada que li va clavar el Sevilla a Old Trafford és una cura d’humilitat. A Conte la factura li ve de l’anada. Aquell 1-1 el va obligar a atacar ahir, i l’equip de Conte no en sap i quan ho ha de fer es torna vulnerable.

No hi ha dubte que qualsevol dels peixos grossos deu voler uns quarts contra el Sevilla o la Roma. El Sevilla té el mèrit d’haver eliminat el Manchester United i d’haver-nos estalviat unes quantes prepotències més de Mourinho. El rival de la Roma era el Xakhtar i, és clar, un dels dos havia de passar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)