Editorial

L’EDITORIAL

El Girona s’ha guanyat el dret a somiar

Ni el més optimista dels aficionats del Girona es podia imaginar, quan va començar la lliga, que el seu equip es plantaria al Santiago Bernabéu, en la 29a jornada de la lliga, en la situació en què l’equip afronta aquesta nit el duel contra el campió de la Champions. Perquè el Girona, setè, amb 43 punts, és més a prop del Real Madrid –14 punts– que no pas de la zona de descens –23 punts– i havent estat un dels cinc equips que han derrotat els blancs en el campionat.

El Girona arriba al Bernabéu amb aspiracions de puntuar. També ho va fer al Camp Nou i va sortir escaldat, però l’equip que dirigeix Pablo Machín s’ha guanyat el dret a plantar-se a qualsevol camp de la lliga espanyola amb la cara ben alta. La derrota a Montilivi en la primera volta encara cou a Chamartín i segur que el Real Madrid no perdonarà res, però ningú pot privar el Girona de somiar. S’ho ha guanyat.

El Barça, tot i les baixes, ha de sumar els tres punts contra un Athletic deprimit per continuar el compte enrere cap al títol de la lliga. Tres punts més abans de l’última aturada pels compromisos de les seleccions i havent-se classificat per als quarts de final de la Champions farien molt grata l’aturada. L’Espanyol, després de la desfeta d’ahir a Sevilla, queda en terra de ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)