Editorial

L’EDITORIAL

La lliga encara és més blaugrana

Com canvien les percepcions en pocs dies. No fa ni tres setmanes, el Barça empatava a Las Palmas i l’Atlético s’acostava a cinc punts amb la possibilitat de posar-se a dos si guanyava al Camp Nou. Les pors atàviques de sempre, que el segle XXI semblava haver desterrat del barcelonisme, afloraven una vegada més, de puntetes, això sí.

Han passat tres jornades, que el Barça ha resolt amb tres victòries i l’Atlético, amb tres punts de nou possibles, i l’avantatge del Barça ha passat d’aquells dos punts hipotètics que els atrapats pel fatalisme veien com un destí inevitable, als onze actuals.

L’equip de Simeone va fallar al Camp Nou i només tenia aquella bala per defensar-se. És clar que no pot seguir el ritme del Barça, un equip fiable com pocs i dominador de les àrees com cap. Queden nou jornades i la lliga s’atura amb un equip virtualment campió. Dir que el títol només el pot perdre el Barça sona tan tràgic que no sembla versemblant.

El Barça té un abril dur, amb els quarts de final de la Champions (4 i 10), la final de la copa (21) i, si elimina la Roma, les semifinals de la Champions (25 d’abril i 1 de maig), però el calendari de lliga tampoc és tan exigent per no sentenciar-la també el mes vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)