Opinió

Que no enredin el personal

La Federació Espanyola d’Esports de Gel va fer divendres a la nit aquesta piulada en el seu compte de Twitter: “España gana un nuevo Mundial de Hockey Hielo. En este caso, la selección masculina U18 ha ganado en Zagreb para conseguir un nuevo éxito para España. La selecció espanyola sub-18, campiona mundial d’hoquei sobre gel? I el Canadà, i els Estats Units i Rússia? Què passa? Tranquils, no és que l’hoquei sobre gel espanyol hagi passat a ser una potència mundial d’un dia per l’altre, és que la federació espanyola es va oblidar d’un petit detall en la piulada: el títol el van aconseguir en la segona divisió B i els val pujar a la segona divisió A. Per damunt encara tindran el mundial elit –en què juguen, juntament amb 13 equips més, les tres seleccions abans esmentades–, la primera divisió A –sis equips– i la primera divisió B –amb sis equips més.

Algú amb bona fe pot pensar que, total, és un oblit. Potser. Però la setmana passada va passar una cosa semblant amb la selecció espanyola femenina absoluta en el mundial que es va jugar a Valdemoro. Campiones, va proclamar als quatre vents la federació espanyola, però també es va oblidar de precisar que era de la segona divisió B i que l’any vinent jugaran en la segona divisió A. Per sobre encara tenen la categoria elit, la primera A i la primera B. Mai la selecció espanyola femenina –amb tres catalanes en aquesta ocasió– no havia arribat tan amunt. No costa tant explicar les coses com són i no enredar, ni que sigui de bona fe, al personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)