Editorial

L’EDITORIAL

El Barça i el Granollers, sempre lligats

Hi ha un axioma en el món de l’esport que diu que els rècords estan per ser superats. Tard o d’hora. Com més tard se superen, els seus protagonistes més es converteixen en llegenda i en història de l’esport. I sempre és en plural. Perquè tant el que fa el nou rècord com el que el tenia i el perd mereixen tots els honors. En atletisme, natació i altres esports en què els esforços es quantifiquen individualment, qui supera un rècord n’és el nou posseïdor. En els esports d’equip també es dona aquest cas –ahir el Barça de futbol va establir un nou rècord d’imbatibilitat en la lliga–, però també té el seu protagonisme l’equip que trenca rècords, no perquè en faci un de nou, sinó perquè talla una ratxa.

Aquesta seria el cas del Granollers d’handbol, que divendres va tallar la ratxa de 146 partits sense perdre del Barça en la lliga –i 187 en competicions estatals. El Barça és història per la marca feta i el Granollers, per haver-la tallat. I és especialment important que hagi estat el Granollers l’equip protagonista de la gesta. El novembre del 2015 el Barça va superar l’anterior rècord d’imbatibilitat en la lliga, que era del Granollers des de 1972. Els dos grans equips de la història de l’handbol –català, evidentment, però també espanyol– continuen absolutament lligats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)