Opinió

Criteri ferm al Barça B

No, no és fàcil jugar bé un partit rere un altre, apostar per la bellesa del futbol d’atac, fer gaudir l’espectador amb un joc bell i perdre. Així setmana rere setmana. Però és ara, precisament ara, en aquest moment d’incertesa per un futur que sembla dur l’equip a segona B que cal mantenir el tan lloat esperit de ser amant de la pilota, del control i del joc creatiu. Cal fer-ho amb els jugadors que proposava Gerard i ara el nou entrenador, Garcia Pimienta. El Barça B és planter, i si ha de fer d’equip ascensor, cosa que dol, no deixarà de ser una escola més que correcta per als nois de la Masia. Als que s’estimin més els diners ràpids i fàcils, se’ls aplica una clàusula de rescissió pactada i bon viatge.

La veterania, el joc dur, defensar un resultat, la gasiveria que mata el futbol i buida massa camps de la divisió de plata tira endavant els partits contra el Barça B. Però hi ha brots bons, jugadors de bona fusta que necessiten anys i partits, en què sense patir gaire per la categoria en què juguen puguin fer el salt al primer equip o que siguin jugadors de nivell per poder ser professionals en equips ambiciosos, tant en l’àmbit estatal com internacional. Del munt de jugadors convocats, dels juvenils alineats, dels jugadors en massa fitxats s’ha vist que majoritàriament els que han donat i donen resultat són els que surten amb l’ADN Barça. Cal seguir així fins al final, es baixi o no, però que ningú dubti que aquest màster –de debò– de futbol dels joves del planter per poc bé que es facin les coses ens ha de donar molts fruits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)