Editorial

L’EDITORIAL

L’últim desig del genial Andrés Iniesta

En aquest comiat per capítols que està vivint Andrés Iniesta en l’últim mes gairebé s’ha dit tot el que es podia dir d’ell, s’ha parlat menys del futur de l’equip sense ell –hi ha jugadors irrepetibles i val més oblidar-se de trobar-los un substitut ideal– i s’ha analitzat més aviat poc els missatges de comiat del mag de Fuentealbilla. De tots, destaca la fina –pel to– però ferma defensa de la Masia com a element diferencial i factor de conservació dels valors del club. Que la fotografia de Messi, Xavi i el mateix Iniesta com a finalistes de la Pilota d’Or del 2010 sigui la font d’inspiració de les decisions estratègiques que prengui el club en l’àrea esportiva.

Avui el Camp Nou s’omplirà perquè l’afició blaugrana sap reconèixer quan té al davant una de les grans nits del barcelonisme, i la d’avui ho és. L’aficionat estarà a l’altura, com hi va estar el club en el comiat institucional de divendres, un acte polit, cuidat i molt ben calculat pel que fa als protagonismes sense caure en l’asèpsia i la despersonalització. Als companys del ja llegendari Iniesta els correspon la feina d’acompanyar l’adeu amb una victòria prèvia a l’entrega del trofeu de campions de lliga, l’últim que aixecarà el capità blaugrana. Perquè res aigualeixi una nit que formarà part de la memòria blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)