Editorial

L’EDITORIAL

I va passar més del que havia de passar

La relació del Real Madrid amb la copa d’Europa, ara Lliga de Campions, és un dels grans misteris de la humanitat. Els blancs van sumar ahir la tretzena copa d’Europa de la seva història, la tercera consecutiva, i continuen superant rècords en la màxima competició europea de clubs. Ahir no hi va haver cap sorpresa a Kíev. Ahir van passar moltes més coses de les que molts aficionats pensaven que passarien en la final. L’equip de Zinedine Zidane va guanyar sense haver de fer un gran partit. La gran estrella del Liverpool –Mohamed Salah– es va lesionar i no va estar ni mitja hora sobre el terreny de joc. Els blancs van marcar gols inversemblants que sembla que només ells poden marcar –l’1-0 de Benzema i el 3-1 de Bale– en una gran final i que acaben decidint un gran títol. El Liverpool, sense Salah –i sense porter–, ho va intentar i l’empat momentani de Mané els va il·lusionar durant uns minuts, però no van tenir capacitat de reacció i només van posar problemes al Madrid en moments puntuals.

El Real Madrid, doncs, suma una nova Champions en una temporada en què, una vegada més, s’ho jugava a tot o res en l’últim partit de la temporada. I una vegada més li va sortir cara. Tot de cara. Misteris de l’esport. Del futbol. De la copa d’Europa. I del Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)