Editorial

L’EDITORIAL

Pep Guardiola parla ben clar, com sempre

Quan Pep Guardiola parla, el barcelonisme escolta. I ahir l’entrenador del Manchester City va parlar en la 14a edició de l’Open Day de la Fundació Johan Cruyff. La seva presència a l’acte, fent costat a la família del geni holandès, juntament amb Carles Puyol i Joan Laporta, entre d’altres, va donar encara més relleu a una jornada festiva i de record a Cruyff i a la seva obra, que perdura després de la seva desaparició.

Però el que tothom volia era saber què deia Guardiola de la temporada del seu exequip, amb un doblet que s’ha posat en qüestió davant la tercera Champions seguida del Real Madrid. I Guardiola no es va estar de qualificar d’espectacular la temporada de l’equip de Valverde, remarcant el seu domini en la lliga en l’última dècada. Es més, va dir que la lliga és el trofeu més important i que sempre és la prioritat quan comença la temporada. Això no li va impedir, però, elogiar el Real Madrid i el seu entrenador.

Guardiola tampoc no es va amagar a l’hora de parlar del país. Es va refermar en les seves conviccions i opinions i va tornar a demanar justícia per als presos polítics, dels quals va dir que estan acusats injustament de delictes que no han comès i va demanar el seu retorn a casa. Guardiola no decep mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)