Editorial

L’EDITORIAL

Luis Rubiales no podia fer res més

El nou president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, no va dubtar ahir gens ni mica a l’hora de fulminar del càrrec de seleccionador espanyol Julen Lopetegui. L’anunci del fitxatge del tècnic basc per dirigir el Real Madrid la temporada vinent, quan només faltaven dos dies per a l’inici del mundial, no va agradar gens ni mica als nous gestors de la federació espanyola, que no va dubtar ni un moment. Lopetegui, fora i Fernando Hierro, director tècnic de la federació, dirigirà la selecció espanyola a Rússia.

Luis Rubiales va actuar com ho havia de fer. Acabat d’arribar a la federació, no podia consentir que el Real Madrid i Florentino Pérez li fessin el que li han fet i no passés res. A Rubiales, li han molestat més les formes que no el fons. Tot i que Lopetegui acabés de renovar, cal pensar que, en unes altres circumstàncies, no hi hauria hagut cap problema que marxés al Madrid. Dos dies abans de l’inici del mundial, amb el Madrid i Lopetegui negociant d’amagatotis, Rubiales no tenia cap més opció. Institucionalment, era el que havia de fer. Esportivament, segurament que el canvi de Lopetegui per Hierro debilita la selecció espanyola. Els resultats, com sempre, donaran i trauran raons. Si Espanya fracassa, culparan Luis Rubiales o Florentino Pérez?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)