Editorial

L’EDITORIAL

Un fracàs que no hauria d’obrir cap crisi

De les carbasses de Griezmann se n’ha d’aprendre. El Barça ha fet bé de no alterar l’escala salarial per portar-lo a qualsevol preu, però no ha pogut evitar que el davanter francès l’hagi deixat en evidència. Perquè, si bé en les últimes setmanes el club ha rebaixat expectatives, aquest fitxatge s’havia donat per descomptat.

Els dubtes de Griezmann eren ben legítims. Oferta del Barça, contraoferta de l’Atlético i revisió insuficient a l’alça de la proposta blaugrana han donat forma a un serial. Menys defensable és que el jugador es presti a sobreactuar en un format televisiu que devia ser un èxit d’audiència però que banalitza les il·lusions del barcelonisme, com ho hauria fet amb les de l’afició de l’Atlético si hagués decidit marxar.

El no de Griezmann tampoc hauria d’obrir cap crisi. Els jugadors que marquen diferències no es discuteixen i el francès n’és un. Però amb els 100 milions destinats a pagar la seva clàusula i ara alliberats, el Barça sí que té una –o més d’una– oportunitat de mercat per apuntalar la zona que més ho necessita, el mig del camp. Amb Messi, Suárez, Coutinho, Dembélé... Valverde no necessita més gol ni més desequilibri, com a mínim a curt termini. En canvi, sí que és urgent trobar solucions per pal·liar l’absència de l’irrepetible Iniesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)