Opinió

De Lopetegui a Griezmann

Respecte a la destitució de Lopetegui i l’opció de continuar a l’Atlético triada per Griezmann, han quedat encara uns detalls per comentar. En el cas de Lopetegui, el cert és que només se n’han beneficiat ell i el Madrid. Fitxant Lopetegui, el Madrid no podia córrer el risc que fracassés amb la selecció perquè això li trauria autoritat davant els jugadors i també trauria brillantor a un fitxatge tan sonat. Lopetegui, si bé podia tenir la il·lusió de fer un bon paper amb la selecció mutant que és la roja, en ser destituït s’ha estalviat pagar els dos milions de la clàusula de rescissió que marcava el contracte acabat de signar amb la federació.

El president Rubiales, en defensar que les coses no es podien fer d’aquella manera, si bé ha mantingut el principi d’autoritat ha beneficiat, però, els altres actors i, evidentment, ha disminuït les possibilitats de la selecció en acomiadar l’home que l’havia confegit.

Quant a Griezman, la directiva ha fet santament en renunciar-hi en demanar el jugador quantitats superiors a les previstes. El Barça, en aquest moment just d’armilla en el camp de nous fitxatges, en té ben bé prou amb quatre davanters com són Coutinho, Messi, Suárez i Dembélé. Ara bé, que no passi com amb la marxa de Neymar, que per tapar les expectatives decebudes dels socis no fitxi qualsevol davanter a un preu quimèric, especialment si no és molt més bo que el descartat Deulofeu o el prou útil Aleix Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)